Posts

Showing posts from February, 2017

Woro-woro Online Shop dan Blog Baru

Image
Hmm... Jadi to the point, saya baru me-relaunch blog murnirosa.info. Kenapa harus banyak-banyak domain? Dulu sebenarnya lantaran keinginan saya juga sih, yang bikin ini jadi semacam kesalahan. Mentang-mentang masih pegang duit, impulsif beli, deh. *sigh*

Cuma, untuk mengatakan nyesel, rasanya ngga tepat, deh. Nanti dulu, deh, nyeselnya. hehehe... Ya, saya pikir daripada dimubazirin, toh? Lebih baik kan memang dipakai saja. :)


Lagipula, belakangan ini saya merasa perlu ruang lebih buat menulis. Buat ngeblog, tepatnya. Nah, daripada order domain lagi, rasanya domain .info ini cukup membantu. :) Buat Anda yang sempat menyimak postingan awal blog ini, saya sempat mengutarakan bahwa pada blog ini saya belum ingin menjanjikan, ke arah mana niche blog ini. Tapi rasanya makin ke sini saya merasa makin kuat ke arah personal blog. Gituu :)

Baiklah.. Itu saja? Belum. Saya juga buka online shop di Tokopedia, Citronella Store. Kalian, belanja, ya! Nanti items jualannya saya tambah lagi, deh. Yang b…

Living My Destiny

Image
Just remembering the preach on last Sunday. I've got something really good, that I need to live with the new understanding and new attitude. I said it the new one, I mean that's the good way of living which we got it by learning from time to time, day by day.

At least that's what I've got by thinking of the preaching, which telling us that basically we need to pay attention to how we live. The bible teach us to live not as fools, but to live wisely, because the days are evil. Even we need to see the other creatures which live how they're supposed to naturally. They have their own fate. Have we lived our life like what God has wanted? Do we realize, that how we live actually will form our own character and habit?...


Beside that, now I still think of a lot of things, which possibly I can do. Yup. How I live, redeeming the time which I feel it's become less, at least lately. Hehe.. Although I don't go to office daily like many of you, but I have some planning …